A rendelés menete

Amennyiben személyre szóló dedikálással szeretnéd megrendelni valamelyik (vagy mindkét) könyvemet, azt a következő módon teheted meg:

Írj egy e-mailt az alábbiak szerint:

  • Cím: masfelnapazelet@gmail.com (akkor is ez a cím, ha az új könyvemet rendelnéd meg)

  • Tárgy: rendelés-dedikálva

  • Tartalom: megrendelő neve, telefonszáma, szállítási címe (irányítószám, település, utca, házszám, szükség szerint egyéb ismertetőjele, csomagpontra történő szállítás esetén annak pontos megjelölése)

  • Fontos!: írd meg, melyik könyvet szeretnéd! Kérheted az új könyvemet, A homokdűnén túl címűt, vagy az elsőt, a Másfél nap az élet-et is, vagy akár mindkettőt egyszerre. Rendelhetsz egyszerre többet is valamelyikből vagy mindkettőből, bármilyen varációban.

  • Írd meg, hogy kinek, milyen névre szóljon a dedikálás (lehet teljes név, keresztnév, becenév is), illetve, hogy szeretnél-e esetleg bármilyen személyes jellegű szöveget még bele (valamilyen alkalomra / valamilyen célból / valamilyen versenyre való felkészüléshez - bármi), valamint kerüljön-e bele dátumozás, ha igen, akkor milyen nap (lehet általad megadott nap - pl. születésnap - vagy amikor a dedikálás megtörténik). Ha többféle könyvet is rendelsz, akkor pontosan írd meg, melyik könyv, kinek legyen dedikálva!

  • Írd meg továbbá, hogy előre utalással vagy a csomag átvételekor utánvétellel fizetnél-e szívesebben.

Visszaigazolás

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk, de nem automatikus (azonnali) üzenetként, hanem lehetőség szerint 24 órán belül. (Köszönjük türelmedet, de nincsenek alkalmazottaink, magunk végezzük a megrendelések feldolgozását, csomagolását, postázását is.)

A könyvet a GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre. Kérjük, hogy olyan címet adjál meg, ahol munkaidőben át tudja venni valaki a könyvet! Kérheted GLS csomagpontra is a kiszállítást - ez esetben értesítést kapsz, és akkor veszed át a könyvet, amikor ráérsz. Csomagpontok listája: kattints ide!

A rendelés visszaigazolásában jelezzük, hogy melyik napon tudjuk átadni a könyvet a GLS-nek - ez attól is függ, Szilvi mikor tudja dedikálni a könyveket. Maga a szállítási idő a feladást követően egy munkanap. A visszaigazoló e-mailben adjuk meg a számlaszámot és az utalandó összeget is, utánvétel esetén pedig az átvételkor fizetendő összeget. A könyv feladását követően ismételten emailt küldünk a feladás tényéről, a csomag útjának követhetőségéről, a csomagszámról, valamint mellékeljük a számlát is. (A kiszállításról külön sms vagy e-mail értesítést a GLS nem fog küldeni!)

Költségek

A dedikált könyv ára (ez tartalmazza a könyv árát, kezelési költséget, csomagolást):

A homokdűnén túl: 5490 forint

Másfél nap az élet: 4490 forint

Szállítási költség:

Egy könyv esetén: 1490 forint

A második és harmadik könyvet ingyen küldjük, azaz változatlanul 1490 forint

Négy vagy öt könyv esetén: 2190 forint

Utánvét költsége:

Egy könyv esetén: 610 forint

Kettő vagy három könyv esetén: 840 forint

Négy vagy öt könyv esetén: 1140 forint

Utalási költség:

ingyenes

(Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

 

Köszönjük!

Lubics Szilvia, Lubics György