Másfél nap az élet

"Az első oldalak után már tudtam, hogy ezt a könyvet nehezen lehet letenni. Másfél nap az élet - szívszorító önvallomás egy nagy bajnoknő tollából." -

Megveszem

Számtalan lehetőséged van, hogy megvedd a könyvet magadnak, vagy ajándékba családtagodnak, ismerősödnek - akár dedikálva is! :-)

Válaszd ki a Neked leginkább megfelelő módot és kattints valamelyik lehetőségre az alábbiak közül:

 

Személyesen szeretném megvenni a könyvet.

 

Megrendelem online, webáruházból a könyvet.

 

Dedikálva szeretném megrendelni a könyvet.

 

Külföldről szeretnéd kérni a könyvet? Semmi akadálya!

Az olvasók írták

„Keresem a megfelelő szavakat, de csak egy szó jut folyamatosan az eszembe: KÖSZÖNÖM!”;

„Nekem biblia ez a könyv, minden sora. Mert minden nap erőt tudok meríteni belőle.”

"Nagyon olvasmányos, érdekes, szórakoztató, tanulságos, elgondolkodtató és inspirálo könyv."

„Imádtam minden lapját, annyi de annyi erőt, motivációt adott, mint még egy könyv sem vagy akármi más. Nevettem, sírtam felette.”

"Minden szava kincs volt számomra."

Még több vélemény itt olvasható!

 

Tartalom

246 kilométer a távolság Athén és Spárta között. A Spartathlon indulóinak másfél napjuk van, hogy végigérjenek ezen az úton. A könyvben Lubics Szilvit kísérhetjük el ezen a végtelen hosszúságúnak tűnő versenyen, miközben bepillantást nyerhetünk az ultrafutás különös világába, Szilvi hétköznapjaiba, életébe. A könyvben szó esik arról, hogy milyen kihívások elé állítja az embert ez a sport, különösen, ha háromgyermekes édesanya és fogorvos is egyben, miként lehet a kezelni a válsághelyzeteket, honnan, és hogyan lehet erőt meríteni lehetetlennek tűnő feladatok megoldásához a versenypályán, illtetve miként lehet az ott megszerzett tapasztalatokat a hétköznapi életben is segítségül hívni. Mire Szilvit követve elérjük a célban álló Leónidasz szobrot, megértjük, hogy mi késztet egy sportolót arra, hogy újra elinduljon ezen az embert próbáló úton: az, hogy másfél napba sűrítve átélje mindazt, amit egy élet alatt lehet csak.

Lubics Szilvia

hosszútávfutó, a Spartathlon háromszoros győztese, de nyert már többek között az UltraBalatonon, az UltraMilano-Sanremon is, idén nyáron pedig sikerrel teljesítette a Badwater Ultramaratont a kaliforniai Halál-völgyben. Sokszoros magyar bajnok és válogatott sportoló. Civilben fogorvos, három gyermek édesanyja. A Magyar Becsület Rend kitüntetettje.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cím: Másfél nap az élet

Szerző: Lubics György

Méret: 140x210 mm

Terjedelem: 320 oldal

Borító: keménytáblás

Kiadó: Georgius Med Kft.

ISBN: 978-963-12-9563-4

Készült: Reálszisztéma Dabasi Nyomdában

Ár 3990 ft