Vedd meg a Badwater-em kilométereit! - jótékonysági akció.

2017.06.19 18:20

Segítsünk boldogabbá tenni a gyermekotthon lakóinak életét!

A Nagykanizsai Gyermekotthonban több mint egy éve jártam először. Háromgyermekes anyukaként nagyon megrázott a sok gyermek sorsa, akiknek szerető családi háttér nélkül kell boldogulniuk az életben. Azóta többször is jártam náluk, meséltem az ultrafutók különös világáról, a nagyobbakkal futottunk is együtt néhány rendezvényen.
Az utóbbi években rengeteg fejlesztés, szépítés történt a kis lakók környezetében. Jelenleg azonban nincs olyan hely az udvaron, ahol a gyerekek biztonságosan focizhatnának, kosarazhatnának, vagy egyszerűen csak futkározhatnának. Egy kisebb sportpálya építésével mindez megvalósulhatna. A pályát az otthon karbantartói építenék meg, így körülbelül 500 ezer forintból valóra válhatna a gyermekek álma, teret kapnának a mozgáshoz!

 


A fenti célok megvalósítása érdekében jótékonysági akciót hirdetek. Az akció keretében jelképesen meg tudod vásárolni a rám váró Badwater 217 kilométerének egyikét. A teljes összeget a fenti cél megvalósítására fordítjuk. Ráadásul még engem is inspirálsz, hogy lefussam a megvásárolt kilométereket.

Minden részlet megtalálható a jótékonysági akció honlapján:
Kattints ide!

Amennyiben lehetőséged van, kérlek kattints az oldalra, és segítsd a gyermekotthon kis lakóinak életét boldogabbá, egészségesebbé tenni.
Nagyon szépen köszönöm!