Utoljára még Sanremo előtt...

2014.03.22 13:50

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én a nagyobb versenyekre való felkészülést a terhességhez tudnám hasonlítani. Gondolom erről a férfiaknak kevesebb tapasztalatuk van :-), de a lányok biztosan értik miről is
írok.

Van egy álom, egy nagy terv. Hordozom magamban hónapokon át. Nagyon sok minden erről szól. Minden nap teszek érte, alakul a forma, sokat gondokodom rajta, milyen is lesz majd ha eljön a nagy nap. Kicsit más életet élek, mint enélkül, hozzá igazítom a dolgokat.

Ahogy közeledik a nagy nap, egyre többet gondolok rá, gyakran ezzel álmodok. Ráadásul mivel egy hétig majd
távol leszek a családtól, mindent előre el szeretnék rendezni. Elviszem a kutyát , hogy megnyírják a szőrét - utoljára még Sanremo előtt... rendbetesszük a kertet - utoljára még Sanremo előtt... áthúzom az ágyakat - utoljára még Sanremo előtt... elmegyek fodrászhoz, kozmetikushoz - utoljára még Sanremo előtt... Hirtelen olyan dolgokat akarok rendbetnni, ami egyébként teljesen ráérne még, de meg kell csinálnom - utoljára még Sanremo előtt... Szóval most épp ebben a lázban égek.

Közben pedig elmegyek a szokásos útjaimra futni. Ahol tudom, hogy már nem futok a versenyig, attól az úttól elbúcsúzom magamban. Megköszönöm "neki" az utóbbi közös hónapokat és arra gondolok, hogy mikor legközelebb újra futok rajta, már kicsit más lesz minden. Már tudni fogom, milyen is a Milano - Sanremo verseny. Lesznek új kalandok, sok-sok élmény.

Megint kicsit messzebb merészkedek - ismeretlen távolságokig. És tudom, hogy onnan máshogy látom majd kicsit a világot.