Újabb véleménycsokor

2020.12.06 16:05

Néhány hete jelent meg az új könyvem, és azóta számos olvasói visszajelzést kaptam ezzel kapcsolatosan. Sajnos a Facebook-oldalamról eltűnt a "Vélemények" rovat, amit az olvasók - azaz Ti - szabadon tudtatok szerkeszteni, és leírni benne a véleményeteket a könyvről, ezért összegyűjtöttem azokat a hozzászólásokat, véleményeket, üzeneteket, melyek mind a könyvemről szólnak. Most a legújabb olvasói véleményeket hozom.

A többit a "Blog" fülre kattintva találjátok.

M. Zsuzsa privát üzenet:

A könyved már egy hete elolvastam. Minden sorát élveztem, ízlelgettem. Néha olyan jó volt a leírás, hogy azt éreztem, mintha ott lennék én is. Egy remekmű. Most viszont hiányérzetem van esténként, olyan jó volt olvasni. Remélem jövőre lesz alkalmad ismét új helyekre eljutni, gyűjteni az anyagot a következő könyvhöz.

Kostyál Katalin:

Nagyon köszönjük a könyved... a Férjem nem tudta letenni! Ez az első ilyen (futásról szóló) remekmű!

Nagy Éva:

Lenyűgöző olvasmány, erőt adó. Nem is számítottam másra,Szilvi példaértékű sportoló.

Bodnár Anita:

Fantasztikus könyv.

Molnár Ildikó Matild:

Nagyon tetszik, hogy a könyv borítóján egybeírva kis betűvel szerepel a neved, nagyon egyedi, baráti, emberi, vidám.

Kákai Mónika

"Szívem szerint menne rá a hat csillag, de mivel nincs annyi, csak ötöt tudok rá adni. 5/5*

Birgésné Galambos Ildikó:

Imádtam minden egyes sorát... a végén pedig a tetoválás a combon ... elgondolkodtató !! és megható ! én elérzékenyültem ... Gratulálok ehhez a könyvhöz!

Anita Hauberger

Én is élveztem minden sorát még úgy is, hogy követem az oldaladat és tartalmilag már komoly meglepetés nem ért. Aki nem fut, soha nem fogja megérteni, mi mindent ad(hat) a futás és fantasztikus ahogyan Gyurival ezt átadjátok nekünk. Köszönöm az élményt!

Rita Somogyi 

Imádtam, felfaltam, bedaráltam egy nap alatt. Nem csoda, hogy úgy vártam már ezt a könyvet is, hisz a Másfél nap az élet olvasása is meghatározó változást hozott az életemben

Sipos Péter

A sivatagos verseny leírása tetszett a legjobban, nekem az adta legtöbb pluszt (hiszen aki követi az oldalad, az úgy is olvassa a beszámolóidat :)) a többi leíráshoz képest, mert szöveg nagyon jó vissza adja a hangulatot. Bár lehet, hogy ez csak annak köszönhető, hogy verseny nehézsége ellenére végig belengi valami pozitív életigenlés. Remélem lesz 3. könyv is!