Tisza-tavi élmények

2020.07.06 22:43

Bő egy hónapja, amikor kiderült, hogy lesz az Ultra Tisza-tó 126 nagyon boldog voltam. A sok edzés után végre verseny!
Célként azt találtuk ki, hogy 5:15 körüli tempót fussak, 5 perc körüli kilométerekkel kezdve. Persze mint minden versenyen itt is becsúsztak hibák, amiből lehetett tanulni: verseny előtti nap nem rendelünk ismeretlen helyről pizzát, mert elképzelhető, hogy sokszor megállít majd minket másnap ez a kis baklövés. Nem kezdünk 10 másodperccel gyorsabb tempóval, mint, ahogy az edzőnk mondja, mert lehet, hogy okozunk ezzel magunknak egy-két nehéz órát később.
Ezek voltak a hibák, egyébként minden működött, ahogy kellett: a lábam, a frissítésem a GU Energy Hungary-nek hála. Gyuri kísért, adta a frissítőt, jeget, nem jellemző, hogy ennyit teker, de hősiesen bírta.
Szvetlána nagyon sokáig a nyomomban volt, úgy éreztem, a 9 perces különbség sehogy sem akar megnőni köztünk, de egy jó darabig legalább esélyem sem volt lazítani. Az utolsó 40 kilométeren kezdtem egyre több előnyt összeszedni, és egy kicsit nyugodtabb tempót futni.
Rengetegen szurkoltak a szembe futók közül. Utólag is elnézést, hogy eléggé magamba fordulva meneteltem, és nem volt integetés, mosoly, de a drukkolás jólesett.
Köszönöm Miklós Zelcsényi-nek a meghívást, ismét szuper versenyt szerveztetek nekünk!

A célban Koli fiam, a szüleim és Gyuri vártak, ami csodálatos érzés volt.
Gratulálok minden teljesítőnek, remélem minél előbb helyreáll a rend és találkozhatunk a versenyeken!
Köszönöm a felkészítést Szabó Gebre Gábornak, nektek a szurkolást és szponzoraimnak a támogatást!

Kiemelt támogatóm: Szerencsejáték Zrt.

Fő támogatóm: CHERRISK

Kiemelt támogatóm: Szerencsejáték Zrt.