Spartathlon

2015.09.26 11:18

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Köszönöm nektek a Spartathlon alatt küldött üzeneteket, erőt, szurkolást! Átjött, jobban, mint valaha.
Az idei versenyre nem sikerült olyan formában kiutazni, ahogy az elmúlt 2 évben, a mezőny őrült kemény volt, tele általam csodált női futókkal, mint pl: Nagy Kata, Traci Falbo (24 órás VB első és második helyezettek), Aly Venti, Leoni van den Haak, Connie Gardner...

 A célom az volt, hogy 6-ból 6 teljesített versenyem legyen és kihozzam magamból a maximumot. 140 km-ig gyakorlatilag könnyedén tartottam a tavalyi tempót, de aztán pár órás gyomorproblémák után már nem tudtam újra hozni a tavalyi részidőket. Ezt elfogadva haladtam tovább, de azért ott volt a kisördög, hogy a dobogón állni jó. :-) Aztán valahonnan előszedtem még az utolsó órákra az ''extra tartalékokat'' és sikerült!
Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám! Gyurinak, aki évek óta segít ebben az őrületben, Olivér fiamnak, aki elkísért, a versenyre, segített és szurkolt, Anyukámnak, aki 2 barátnőjével együtt elutazott, hogy megnézze, mi vonz ide 6 éve. A barátaimnak, Nagyinak, akik az otthon maradt csemetéimre, kutyáimra vigyáztak. Lőrincz Olivérnek, aki felkészített, hogy újra itt lehessek.

Gratulálok Katának a győzelemhez - fantasztikusan futott, és minden célbaérkezőnek egyaránt!