Olvasói vélemények A homokdűnén túl című könyvemről

2020.11.01 16:18

Néhány hete jelent meg az új könyvem, és azóta számos olvasói visszajelzést kaptam ezzel kapcsolatosan. Sajnos a Facebook-oldalamról eltűnt a "Vélemények" rovat, amit az olvasók - azaz Ti - szabadon tudtatok szerkeszteni, és leírni benne a véleményeteket a könyvről, ezért összegyűjtöttem azokat a facebook-hozzászólásokat, véleményeket, üzeneteket, melyek mind a könyvemről szólnak.

Egyrészt mert büszke és hálás vagyok a rengeteg pozitív visszajelzés miatt, másrészt, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik szeretnének tájékozódni a könyvről, mielőtt megvásárolnák azt.

(A nyilvános bejegyzéseket, hozzászólásokat névvel, a privát üzeneteket nem teljes névvel teszem közzé. A véleményeket folyamatosan frissítem majd.)

 

A legújabb olvasói véleményekkel - 2020.12.13-án frissítve:

Cseh Erika

Szuper könyv! Alig tudtam letenni. Egymás után olvastam ki a Másfél nap az életet és ezt. Lélekemelő, tanulságos, humoros és megható. Példaértékű ez a küzdeni tudás, az élethez, családhoz való hozzáállás... stb. Egyszóval, köszönöm!

Andrea Németh

Én imádtam.Sok erőt és motivációt adott.

Violetta Gergelyné Porpáczy

Szuper a könyv, nagyon motiváló, imádom.

Csapó-Foki Zsuzsanna

Fantasztikus a könyv. Élmény és lelki fejlődés egyszerre, amit nyújt.

M. Zsuzsa privát üzenet:

A könyved már egy hete elolvastam. Minden sorát élveztem, ízlelgettem. Néha olyan jó volt a leírás, hogy azt éreztem, mintha ott lennék én is. Egy remekmű. Most viszont hiányérzetem van esténként, olyan jó volt olvasni. Remélem jövőre lesz alkalmad ismét új helyekre eljutni, gyűjteni az anyagot a következő könyvhöz.

Kostyál Katalin:

Nagyon köszönjük a könyved... a Férjem nem tudta letenni! Ez az első ilyen (futásról szóló) remekmű!

Nagy Éva:

Lenyűgöző olvasmány, erőt adó. Nem is számítottam másra,Szilvi példaértékű sportoló.

Bodnár Anita:

Fantasztikus könyv.

Molnár Ildikó Matild:

Nagyon tetszik, hogy a könyv borítóján egybeírva kis betűvel szerepel a neved, nagyon egyedi, baráti, emberi, vidám.

Kákai Mónika

Szívem szerint menne rá a hat csillag, de mivel nincs annyi, csak ötöt tudok rá adni. 5/5*

Birgésné Galambos Ildikó:

Imádtam minden egyes sorát... a végén pedig a tetoválás a combon ... elgondolkodtató !! és megható ! én elérzékenyültem ... Gratulálok ehhez a könyvhöz!

Anita Hauberger

Én is élveztem minden sorát még úgy is, hogy követem az oldaladat és tartalmilag már komoly meglepetés nem ért. Aki nem fut, soha nem fogja megérteni, mi mindent ad(hat) a futás és fantasztikus ahogyan Gyurival ezt átadjátok nekünk. Köszönöm az élményt!

Rita Somogyi 

Imádtam, felfaltam, bedaráltam egy nap alatt. Nem csoda, hogy úgy vártam már ezt a könyvet is, hisz a Másfél nap az élet olvasása is meghatározó változást hozott az életemben

Sipos Péter

A sivatagos verseny leírása tetszett a legjobban, nekem az adta legtöbb pluszt (hiszen aki követi az oldalad, az úgy is olvassa a beszámolóidat :)) a többi leíráshoz képest, mert szöveg nagyon jó vissza adja a hangulatot. Bár lehet, hogy ez csak annak köszönhető, hogy verseny nehézsége ellenére végig belengi valami pozitív életigenlés. Remélem lesz 3. könyv is!

 

December előtti vélemények:

S. Gábor - privát üzenet:

Kiolvastam. All in one. Szórakoztató, inspiráló, motiváló. Útikönyvnek is kiváló, sőt néhol még krimit is tartalmaz:) Élvezetes a stílus, nincs túlszínezve, nem színház, teljesen természetes. Futóként ott futok, ott gyalogolok Szilvivel az úton. Ultrafutóként a gondolatokban, belső harcokban néhol magamra ismerek, néhol azt érzem, mennyire nem vagyok még ultrafutó. Az utolsó fejezetben pedig annyira szépen le van írva, amit olyan nehéz megfogalmazni: Miért? Minek? Újra? Még többet? kérdésekre a válaszok. Szívből gratulálok hozzá és köszönöm, hogy megírtátok, csuda páros vagytok! Szívesen megnézném egyszer majd a könyv filmváltozatát is!

Mónika Szalayné Erdélyi:

Nagyon szuper lett ez a könyv is, nehéz letenni!

Judit Handy:

Megvettem! Szeretem! olvasom kincs számomra és motivációt ad a futásaimhoz Köszönöm!

Diána Bosznay:

Elolvastam, nagyon de nagyon jó könyv!

Szabó Istvánné:

Nem tudom letenni a könyvet, annyira jó! Az elsőt is többször elolvastam.

Szepsi Bernadett:

Szuper könyv! Le sem lehet tenni!

K.Judit - privát üzenet:

Kedves Szilvi és Gyuri! Tegnap fejeztem be a könyveteket. Imádtam, volt hogy bőgtem, néha röhögtem, nagyon beleéltem magam a kalandokba. Köszönöm, hogy megírtátok és olvashattam!

R.L.Klári - privát üzenet:

Szilvi, a könyveteknek egy baja van, túl hamar elolvastam! De itt maradt az éjjeli szekrényen, mert még repetázok.  Köszönjük a rengeteg motiváló gondolatot, történetet, és azt is, hogy meg mered mutatni a gyengeségedet is. Nekem most egy nehéz érzelmi periódusom van, de ezen a téren is segít a könyv.

Privát üzenet:

A legújabb könyv (is) zseniális, alig vártam, hogy hazaérjek esténként és tudjam olvasni. A sajnálatos csak az, hogy hamar vége lett.

Privát üzenet:

Szilvi, egyetlen bajom volt csupán a könyvvel, rövid. Túl hamar véget értek a kalandok, amibe most picit beengedtél. Szuper volt olvasni a sok ismerős nevet. Meglátni az anyát, a feleséget a sorok között, miközben az egyik legkeményebb nő akit valaha volt szerencsém látni. Köszönöm az élményt, motivációban gazdag olvasmány... volt. További sok sikert!

Benyhe-Kisné Hajdú Zsuzsa:

Ma vettem át, még csak pár oldalt olvastam el, de már is imádom!!! Nagyon köszönöm

Takácsné Lajkó Zita:

Kedves Szilvi! Tegnap érkezett meg a könyv, ma már a felénél tartok. Eszméletlen, hogy mennyi érzelem van már az első felében. Volt, hogy majdnem elpityeredtem, nevettem, és erősen szurkoltam. Köszönöm, hogy megírtad a könyvet, köszönöm ezt a rengeteg élményt már az elején.

Zita - privát üzenet:

Köszönöm ezt felejthetetlen élményt, amit a könyvvel adtál. Kedden érkezett, kb. ugyanebben az időben, és most olvastam ki. (Három nap - a szerk.) Persze a legvégén csak elpityeredtem, és azért mert pihenés címén feljöttem a szobánkba, hogy elolvassam a megmaradt oldalakat. Teljes mértékben letaglózott, majd felemelt, és egyre jobban erősíti bennem a hitet, hogy meglehet bármit csinálni. Köszönöm, hogy megosztottad ezeket a csodálatos élményeket. Remélem egyszer személyesen is elmesélsz majd egy-két történetet. Köszönöm

T. Anna - privát üzenet

Kedves Szilvi! Most olvastam ki a második könyved. Elképesztő élmény volt, Köszönöm, hogy ennyi csoda helyre repítettél és ennyi szép élménnyel ajándékoztál meg. Elképesztő vagy, filmért kiált most már ez a sok történet

B. Blanka - privát üzenet:

Kedves Szilvi, ez teljességgel hihetetlen! Csodálattal olvasom minden egyes sorát a könyvnek. Annyira jól meg van írva, össze van szedve, nincsennek unalmas oldalak, a képek lenyűgözőket. Neked gratulálkok tényleg de Gyurinak is amiért ezt így ilyen formába összehoztátok! Nem tudok többet hozzáfűzni csak azt amit eddig is! Fantasztikus!

Andrea Haraszthy:

Én dedikálva kaptam ajándékba, nagyon jó ,olyan nem tudom letenni.

Péter Lévai:

Nagyon jó könyv!! Én már az elején könnyesre nevettem magam! Olvassátok, ki ne hagyjátok!

Attila Heim:

Kedves Szilvi! Elolvastam az új könyvedet. Nagyon tetszett, talán még jobban is, mint az előző. Sok jelző ráillik: felemelő, inspiráló, szép... stb. Mégsem lehet csak ezekkel jellemezni. Ami a leginkább tetszett, az az, ahogy a futás szeretetét a lényegét megragadod. Sokan szeretünk futni és hasonlóak az érzéseink erről, de ezt nehéz ilyen átütő erővel kifejeznünk. Neked az extrém futásaidon keresztül így, egyszerűen, őszintén bemutatva, ez fényesen sikerült. A kedvenc, mélyen igaz idézetem a könyvedből: "A futás nagylelkű sport. Mindenkit megajándékoz, aki alázattal áll hozzá." Köszönöm

S. Etelka - privát üzenet:

Szia kedves Szilvi :)) Hat elolvastam a könyvet, el bizony. Már az első oldalnál elsírtam magam :))) Amikor búcsúzol a szobortól ... és utána meg jó párszor. Hiába na, az ember egy bizonyos évszám felett már érzékeny, főleg ha meg fut is és átérzi azt a sok sok édes szenvedést.