Olvasói vélemények A homokdűnén túl című könyvemről

2020.11.01 16:18

Néhány hete jelent meg az új könyvem, és azóta számos olvasói visszajelzést kaptam ezzel kapcsolatosan. Sajnos a Facebook-oldalamról eltűnt a "Vélemények" rovat, amit az olvasók - azaz Ti - szabadon tudtatok szerkeszteni, és leírni benne a véleményeteket a könyvről, ezért összegyűjtöttem azokat a facebook-hozzászólásokat, véleményeket, üzeneteket, melyek mind a könyvemről szólnak.

Egyrészt mert büszke és hálás vagyok a rengeteg pozitív visszajelzés miatt, másrészt, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik szeretnének tájékozódni a könyvről, mielőtt megvásárolnák azt.

(A nyilvános bejegyzéseket, hozzászólásokat névvel, a privát üzeneteket nem teljes névvel teszem közzé. A véleményeket folyamatosan frissítem majd.)

 

S. Gábor - privát üzenet:

Kiolvastam. All in one. Szórakoztató, inspiráló, motiváló. Útikönyvnek is kiváló, sőt néhol még krimit is tartalmaz:) Élvezetes a stílus, nincs túlszínezve, nem színház, teljesen természetes. Futóként ott futok, ott gyalogolok Szilvivel az úton. Ultrafutóként a gondolatokban, belső harcokban néhol magamra ismerek, néhol azt érzem, mennyire nem vagyok még ultrafutó. Az utolsó fejezetben pedig annyira szépen le van írva, amit olyan nehéz megfogalmazni: Miért? Minek? Újra? Még többet? kérdésekre a válaszok. Szívből gratulálok hozzá és köszönöm, hogy megírtátok, csuda páros vagytok! Szívesen megnézném egyszer majd a könyv filmváltozatát is!

Mónika Szalayné Erdélyi:

Nagyon szuper lett ez a könyv is, nehéz letenni!

Judit Handy:

Megvettem! Szeretem! olvasom kincs számomra és motivációt ad a futásaimhoz Köszönöm!

Diána Bosznay:

Elolvastam, nagyon de nagyon jó könyv!

Szabó Istvánné:

Nem tudom letenni a könyvet, annyira jó! Az elsőt is többször elolvastam.

Szepsi Bernadett:

Szuper könyv! Le sem lehet tenni!

K.Judit - privát üzenet:

Kedves Szilvi és Gyuri! Tegnap fejeztem be a könyveteket. Imádtam, volt hogy bőgtem, néha röhögtem, nagyon beleéltem magam a kalandokba. Köszönöm, hogy megírtátok és olvashattam!

R.L.Klári - privát üzenet:

Szilvi, a könyveteknek egy baja van, túl hamar elolvastam! De itt maradt az éjjeli szekrényen, mert még repetázok.  Köszönjük a rengeteg motiváló gondolatot, történetet, és azt is, hogy meg mered mutatni a gyengeségedet is. Nekem most egy nehéz érzelmi periódusom van, de ezen a téren is segít a könyv.

Privát üzenet:

A legújabb könyv (is) zseniális, alig vártam, hogy hazaérjek esténként és tudjam olvasni. A sajnálatos csak az, hogy hamar vége lett.

Privát üzenet:

Szilvi, egyetlen bajom volt csupán a könyvvel, rövid. Túl hamar véget értek a kalandok, amibe most picit beengedtél. Szuper volt olvasni a sok ismerős nevet. Meglátni az anyát, a feleséget a sorok között, miközben az egyik legkeményebb nő akit valaha volt szerencsém látni. Köszönöm az élményt, motivációban gazdag olvasmány... volt. További sok sikert!

Benyhe-Kisné Hajdú Zsuzsa:

Ma vettem át, még csak pár oldalt olvastam el, de már is imádom!!! Nagyon köszönöm

Takácsné Lajkó Zita:

Kedves Szilvi! Tegnap érkezett meg a könyv, ma már a felénél tartok. Eszméletlen, hogy mennyi érzelem van már az első felében. Volt, hogy majdnem elpityeredtem, nevettem, és erősen szurkoltam. Köszönöm, hogy megírtad a könyvet, köszönöm ezt a rengeteg élményt már az elején.

Zita - privát üzenet:

Köszönöm ezt felejthetetlen élményt, amit a könyvvel adtál. Kedden érkezett, kb. ugyanebben az időben, és most olvastam ki. (Három nap - a szerk.) Persze a legvégén csak elpityeredtem, és azért mert pihenés címén feljöttem a szobánkba, hogy elolvassam a megmaradt oldalakat. Teljes mértékben letaglózott, majd felemelt, és egyre jobban erősíti bennem a hitet, hogy meglehet bármit csinálni. Köszönöm, hogy megosztottad ezeket a csodálatos élményeket. Remélem egyszer személyesen is elmesélsz majd egy-két történetet. Köszönöm

T. Anna - privát üzenet

Kedves Szilvi! Most olvastam ki a második könyved. Elképesztő élmény volt, Köszönöm, hogy ennyi csoda helyre repítettél és ennyi szép élménnyel ajándékoztál meg. Elképesztő vagy, filmért kiált most már ez a sok történet

B. Blanka - privát üzenet:

Kedves Szilvi, ez teljességgel hihetetlen! Csodálattal olvasom minden egyes sorát a könyvnek. Annyira jól meg van írva, össze van szedve, nincsennek unalmas oldalak, a képek lenyűgözőket. Neked gratulálkok tényleg de Gyurinak is amiért ezt így ilyen formába összehoztátok! Nem tudok többet hozzáfűzni csak azt amit eddig is! Fantasztikus!

Andrea Haraszthy:

Én dedikálva kaptam ajándékba, nagyon jó ,olyan nem tudom letenni.

Péter Lévai:

Nagyon jó könyv!! Én már az elején könnyesre nevettem magam! Olvassátok, ki ne hagyjátok!

Attila Heim:

Kedves Szilvi! Elolvastam az új könyvedet. Nagyon tetszett, talán még jobban is, mint az előző. Sok jelző ráillik: felemelő, inspiráló, szép... stb. Mégsem lehet csak ezekkel jellemezni. Ami a leginkább tetszett, az az, ahogy a futás szeretetét a lényegét megragadod. Sokan szeretünk futni és hasonlóak az érzéseink erről, de ezt nehéz ilyen átütő erővel kifejeznünk. Neked az extrém futásaidon keresztül így, egyszerűen, őszintén bemutatva, ez fényesen sikerült. A kedvenc, mélyen igaz idézetem a könyvedből: "A futás nagylelkű sport. Mindenkit megajándékoz, aki alázattal áll hozzá." Köszönöm

S. Etelka - privát üzenet:

Szia kedves Szilvi :)) Hat elolvastam a könyvet, el bizony. Már az első oldalnál elsírtam magam :))) Amikor búcsúzol a szobortól ... és utána meg jó párszor. Hiába na, az ember egy bizonyos évszám felett már érzékeny, főleg ha meg fut is és átérzi azt a sok sok édes szenvedést.