Húr

2014.03.04 23:46

,,Akad, aki érti mit jelent,
Hogy a húr csak megfeszülve zeng,,,"

                          (Ákos)


A Milano - Sanremo-ra való közvetlen felkészülés harmadik hétnek is vége. 4 kemény edzésem volt. Szerdán egy hegyi maratont futottunk Bekk Csabival, hétvégén a "Göcsej galopp"-on 57 km-t, őzikék, őzek, szarvasok közt - mennyivel jobb volt, mint a futópad egy hete(!), valamint résztávoztunk is keményen. Lassacskán érzem, hogy a határokat feszegetjük. Türelmetlenebb vagyok, nyűgös. Sokszor érzem azt, hogy nehéz lehet velem most. A héten az angol házim se készült el (ilyen még nem volt). A TRX-en még a könnyebb feladatokat is megszenvedem.

Most érzem igazán milyen szerencsés vagyok. Akik ismernek, tudják, hogy min megyek keresztül és támogatnak. A barátnőm időnként ebédet főz nekem, hogy egyek "rendesen". Ma délután pedig csoki és tulipánt hozott a rendelőmbe - teljesen meghatódtam. Anita barátnőm is biztosított róla, hogy azért még így háklisan is bír. A férjem, Gyuri is állja a sarat.

Még ez a hét van vissza, aztán könnyebb lesz, velem is könnyebb lesz - mindenkit ezzel bíztatok... Azt gondolom jó úton haladunk. Meg fogom csinálni zt a hetet is, remélem 100 százalékosan!

Hiszek benne, hogy a húr csak megfeszülve zeng.