Bringaválasztó

2020.10.05 19:20

Mostanában a futás mellett gyakran bringázom. Már tavaly nyáron gondolkodtam kerékpárvásárláson, de minél több emberrel beszéltem erről, egyre nagyobb volt a zavar a fejemben. Mindenki biztosan állította, hogy nekem milyen bringa való, de a vélemények sehogy sem egyeztek. "Vegyél országútit!", "Ne azt vegyél, fájni fog a hátad.", " Csak összetöröd magad.", "Neked a fitness bicikli való!", " A gravel a legjobb." Végül is annyira összezavarodtam, hogy hagytam az egészet.

Az idén nyáron kaptam kölcsön egy országúti bringát az edzőmtől, Koller Jutkától. Azt hiszem, szerencsém volt, pont passzolt a méret és a beállítás. Arról, hogy ez mennyire fontos, még fogalmam sem volt - szerelem lett első gurulásra.

Egy hónap elteltével elhatároztam, hogy veszek egy saját bringát, de nagyon kellett a segítség a választásban. Szerintem ez olyan, mint az első futócipő, mindenképpen megfelelő szaküzletben kell megvenni, ráadásul egy rosszul választott bringánál azért sokkal nagyobbat tudsz bukni, mint egy cipőnél, amit legfeljebb elhordasz utcai cipőként.

Én azóta már boldog bringatulajdonos vagyok, egy olyan bringám van, ami valóban az én igényeimnek megfelelő. Köszönöm a profi segítséget a

Bringaland Kerékpár Üzlet és Szerviz

nek!

Hogy mire is figyelj, amikor kerékpár vásárláson töröd a fejed és hasonlóan kezdő vagy a témában, mint én, fusd át az alábbi cikket a

CHERRISK

oldalán:

https://blog.cherrisk.com/hu-hu/post/hogyan-valassz-biciklit

Ha pedig lenne kedved kipróbálgatni bringákat, ugorj be a Bringalandbe és találd meg, az igazán hozzád illő társat!