BigFoot 200 - a rajt előtt

2019.08.09 09:31

Csütörtökön sűrű napom volt: reggel egy kis átmozgató futás után a cseh srácokkal elautóztunk a kb. 100 km-re lévő majdani célterületre, Randle városkába. Itt átestünk egy orvosi vizsgálaton, megkaptuk a rajtszámunkat, csináltak rólunk fotókat - az enyém ez - illetve volt egy részletes tájékoztató a pályáról, a várható időjárásról és minden egyéb fontos tudnivalóról. Mire végére értek az összes hegy-, völgy-, szikla-, folyóátkelés stb. leírásának alaposan be is rezeltem. De nem baj, megoldom, irány a BigFoot 200: https://www.bigfoot200.com/bigfoot-200.html

 

A csomagomat már előzőleg összekészítettem, végül kisebb zsákkal fogok futni, mert a 14 frissítőállomás kínálata bőséges lesz, a hálózsákomat pedig egy pontra előreküldöm, kb. 180 km-nél fog rám várni. Ha szükséges, akkor előbb is tudok valamelyik alvós ponton (6 ilyen van) pihenni, ott adnak takarót, meleg ruha meg lesz nálam. Vizet két pont között patakokból, forrásokból kell felvennünk, emiatt gyorsan be kellett szereznem két vízszűrős kulacsot, amiket még otthonról megrendeltem, a keleti partról pedig még időben megérkezett az itteni szállodába. Amúgy elég sokat kellett matekoznom, mit, hova küldjek - de ezen legalább már túlvagyok.
Pénteken hajnalban indulunk vissza célhoz, onnan a szervezők busszal visznek el a startba, ami reggel 9-kor, magyar idő szerint este 6-kor lesz.

Itt lehet követni, hogy merre járok - valós idejű térképes, jeladós eredménykövetés:
https://www.bigfoot200.com/2019-live-tracking.html

 

Telefon lesz nálam, időnként megpróbálok majd jelentkezni, bár elvileg nem sok térerő lesz.
Nagyon izgulok, de még annál is jobban várom a versenyt.
Köszönöm a támogatóimnak, hogy itt lehetek, Lőrincz Olivérnek a felkészítést, Nektek pedig a szurkolást!

 

Fotó: Scott Rokis Photography
Köszönet:

 

Köszönet:

 

Köszönet:

Köszönet:

GARMIN.hu, GU - #guforit, Rudy Project Hungary, KILPI, Miénk a terep - Salomon, #compressporthungary, Nopp