Aranyos hétvége Zalakaroson

2021.09.19 20:33

Nagyon klassz hétvégém volt. A "nagy" Balaton körbefutására - azaz az Ultrabalatonra - készülőben vasárnap a Kis-Balatont kerültük meg. 35 kilométer volt a táv, én öt perces tempót szerettem volna menni, de a vártnál jobban ment a futás, és 4:48-as kilométerekkel értem körbe, amivel megnyertem a női versenyt. Bár a győzelem természetesen mindig jólesik, fontosabbnak érzem, hogy stabil, jó állapotban tudtam végig haladni, ami optimizmusra ad okot az UB-t illetően. De nemcsak én lettem első: Poór Péter is győzött a férfi mezőnyben - akinek futókarrierjét edzőként egyengetem - büszke vagyok rá! Ugyanúgy, mint Gyurira, aki korosztályos első lett, és Keresztes Csabira is - aki szintén a kis csapatunkhoz tartozik - és aki végig tartva az instrukciókat ért szépen célba.

Szombaton volt szerencsém a gyerekfutamok érmeit átadni. A kis pöttömök hihetetlenül aranyosak voltak, olyan édesen álltak a dobogón. Azt hiszem, ha hasonló élményeim lettek volna gyerekkoromban, nem csak 28 évesen kezdek futni...

A díjátadó után a könyveimet dedikáltam - ezúton is köszönöm a sok kedves szót - majd egy élménybeszámolót tartottam az érdeklődőknek. Szóval, tartalmas, élményekben gazdag hétvége volt!

 
Köszönet kiemelt támogatómnak, a Szerencsejáték Zrt-nek!
 
Köszönet  fő támogatómnak, a Cherrisk-nek