A homokdűnén túl - az új könyvről

2020.09.27 21:10

2020. októbere elején jelenik meg második könyvem, melynek címe: "A homokdűnén túl".

Az előző években sikeresen teljesített extrém versenyeim (Badwater, Atacama-crossing, Namib-sivatag, Bigfoot 200) állnak a könyv fókuszában, amiben elmesélek számos, eddig nem ismert izgalmas, érdekes vagy éppen vicces történetet ezekről a nem mindennapi körülmények között zajló versenyekről és – ami talán ugyanolyan érdekes és fontos – az odáig vezető útról, miközben igyekszem testközelből érzékeltetni minden küzdelmes epizódot, holtpontot és katartikus pillanatot is. Bár ezek a versenyek különleges helyszíneken zajlottak, minden futó számára hasznosítható tanácsokkal szolgálok a könyvben, valamint az élet bármely területére érvényes gondolatokat is megosztok az olvasókkal.

A könyvet a „Másfél nap az élet”-hez hasonlóan férjem, Lubics György írta meg, aki így fogalmaz az ajánlóban: „Szilvi kalandjait, gondolatait olvasva feltárul előttünk egy – a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt – ismeretlen világ a homokdűnén túl.”

A kivitelét tekintve célunk az elérhető legmagasabb minőség volt, így keménytáblás borító, prémium papír, szövegbe integrált rengeteg színes kép jellemzik a könyvet, mely 336 oldalas lett, ára: 4900 forint.

A könyvet a BSI versenyein (https://www.futanet.hu/) és a Spuri futóboltokban (https://www.spurifutobolt.hu/uzleteink/) lehet személyesen megvenni, illetve a Spuri webáruházában (https://www.futobolt.hu/) lehet majd megrendelni. Az első alkalom, ahol meg tudjátok venni, és dedikáltatni is lehet: Október 10-11:Budapest Maraton® A könyv ezt követően kerül ki a boltokba és a webáruházba. További dedikálások szervezése is folyamatban van, erről majd írok, amikor konkretizálódtak.

Köszönöm a Zala Megyei Önkormányzat kiadásban nyújtott segítségét!

Borítófotó: RacingThePlanet Borító:

Advertisz Grafikai Stúdió