A rendelés menete

Amennyiben külföldről szeretnéd megrendelni valamelyik (vagy mindkét) könyvemet, azt a következő módon teheted meg:

Írj egy e-mailt az alábbiak szerint:

  • Cím: masfelnapazelet@gmail.com (akkor is ez a cím, ha az új könyvemet rendelnéd meg)

  • Tárgy: rendelés-külföldről

  • Tartalom: megrendelő neve, telefonszáma, pontos szállítási címe (ország, irányítószám, település, utca, házszám, szükség szerint egyéb ismertetőjele)

  • Fontos!: írd meg, melyik könyvet szeretnéd! Kérheted az új könyvemet, A homokdűnén túl címűt, vagy az elsőt, a Másfél nap az élet-et is, vagy akár mindkettőt egyszerre. Egy csomagban maximum két könyvet tudunk küldeni, így rendelhetsz valamelyikből kettőt is.

  • Ha szeretnéd dedikáltatni is a könyvet, írd meg, hogy kinek, milyen névre szóljon a dedikálás (lehet teljes név, keresztnév, becenév is), illetve, hogy szeretnél-e esetleg bármilyen személyes jellegű szöveget még bele (valamilyen alkalomra / valamilyen célból / valamilyen versenyre való felkészüléshez - bármi), valamint kerüljön-e bele dátumozás, ha igen, akkor milyen nap (lehet általad megadott nap - pl. születésnap - vagy amikor a dedikálás megtörténik). Ha többféle könyvet is rendelsz, akkor pontosan írd meg, melyik könyv, kinek legyen dedikálva!

Visszaigazolás, szállítás

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk, de nem automatikus (azonnali) üzenetként, hanem lehetőség szerint 24 órán belül. (Köszönjük türelmedet, de nincsenek alkalmazottaink, magunk végezzük a megrendelések feldolgozását, csomagolását, postázását is.)

A könyvet a GLS futárszolgálat vagy a posta szállítja ki a megadott címre, attól függően, hogy melyik szolgáltató adott kedvezőbb ajánlatot az adott országba. Kérjük, hogy olyan címet adjál meg, ahol munkaidőben át tudja venni valaki a könyvet!

A rendelés visszaigazolásában jelezzük, hogy várhatóan melyik napon tudjuk átadni a könyvet a GLS-nek vagy a postának - ez attól függ, mikor érkezik meg a befizetés és Szilvi mikor tudja dedikálni a könyveket. A szállítási idő országonként és szolgáltatóként eltérő, GLS-nél 1-5 nap, postánál kb. 3-10 nap között van. A könyv feladását követően ismételten e-mailt küldünk a feladás tényéről, GLS esetén a csomag útjának követhetőségéről, a csomagszámról, valamint mellékeljük a számlát is. (A kiszállításról külön sms vagy e-mail értesítést a GLS és a posta sem fog küldeni!)

 

Fizetési feltételek

Külföldre történő megrendelésnél csak előre utalással, forintban lehet fizetni. Fizetés módja: ha van neked vagy ismerősödnek forint alapú számlája, akkor onnan a legegyszerűbb az átutalás, ha nincs, akkor PayPal-on keresztül tudunk pénzt fogadni. (Ez utóbbi esetben kérjük, hogy a visszaigazoló e-mailben szereplő teljes összeg kerüljön jóváírásra a megadott PayPal számlánkra, azaz a konverzió és egyéb költségek a feladót terheljék.) A visszaigazoló e-mailben adjuk meg a számlaszámot vagy a PayPal azonosítót, és az utalandó összeget is - kérlek írd meg, a két lehetőség közül hogyan fizetnél szívesebben.

 

Költségek

A dedikált könyv ára (ez tartalmazza a könyv árát, kezelési költséget, csomagolást):

A homokdűnén túl: 5490 forint

Másfél nap az élet: 4490 forint

Szállítási költségek (és szolgáltatók)

Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország: 5520 forint (GLS)

Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária: 7270 forint (GLS)

Dánia,Franciaország, San Marino, Olaszország, Monaco, Írország: 7700 forint (GLS)

Minden egyéb európai országba: 8240 forint (posta)

Európán kívül: 9740 forint (posta)

A szállítási költség egy és két könyv esetén is ugyanannyi!

(Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

 

Köszönjük!

Lubics Szilvia, Lubics György